Ini merupakan 11 teknik atau tips untuk menaikkan nafsu seks suami dan isteri.  Semoga ada manfaatnya kepada anda sama ada sebagai seorang suami ataupun isteri

1. Pakailah pakaian yang seksi-seksi – Kalau boleh yang singkat dan nampak sedikit bahagian-bahagian yang menghairahkan.2. Mandi Bersama – Gunakan saat membersihkan diri untuk merangsang pasangan.

3. Ciuman – Bangkitkan ghairah dan merangsangkan lagi pasangan dengan ciuman.

4. Oral seks – Seperti ciuman, uba buat kelainan pada oral seks dengan menambahkan ‘pemanis’, seperti ais krim, madu, coklat atau ais pada bibir anda..pasti menggentarkan….

5. Menonton filem romantis – Pilih filem yang terdapat adegan-adegan yang romantis dan mengghairahkan. Pilih seperti “Last Tango in Paris” ataupun “Original Sin”.

6. Membaca majalah, buku atau artikel berkaitan seks.

7. Body Massage – Urut pasangan anda dengan gerakan yang menggoda, merangsang ataupun mengghairahkan. Boleh juga cuba urutan cakar harimau.

8. Berkongsi fantasi seks – Hidupkan suasana panas dengan berkongsi bersama tentang fantasi-fantasi seks yang anda inginkan seperti tempat, posisi yang diinginkan, godaan yang dimahukan atau apa-apa saja fantasi.

9. Saling membelai dan mengucup – Sentiasa berciuman dan membelai pasangan anda agar dia merasakan kasih sayang dan kehangatan cinta anda.

10. Stiptease – Boleh menaikkan lagi berahi pasangan anda bila melakukan striptease di depan si dia. Dijamin suasan bakalan makin ‘hot’.


11. Jelajahi seluruh zon erotis – Andai foreplay dilangsungkan dalam tempoh yang lama, anda disaran jelajahi seluruh bahagian sensitif tubuh pasangan. Bakal membuatkan pasangan tak keruan dan mahu cepat ‘pertempuran’ dimulakan.-kedaikuhebat.com